021 633 99 44

064 637 9141  

NEMO igraonica rodendaonica  Futoskiput 40B,21000 Novi Sad  pitaj-nemu@nemo-rodendaonica.com

Pocetna Igraonica Rodjendani Pravila Galerija Kontakt

Radimo: 13-21h ponedeljak-petak     10-21h subota-nedelja

Nemo Decija igraonica je klimatizovana, sa centralnim grejanjem, besprekorno cista i veoma lepo uredjena. Igraonica je prostrana i svetla.

Igra je najbolja metoda putem koje deca svih uzrasta uce i razvijaju se. Igra pre svega pozitivno utice na fizicki i psihološki razvoj dece, na usvajanje motorickih sposobnosti jer deca dok se igraju skacu, trce, pužu, bacaju se.
Kako deca rastu tako se širi njihov interes i znatiželja, pa i igre postaju složenije. Važno je da kroz igru deca
razvijaju svoju maštu i kreativnost. Kroz igru deca razvijaju pamcenje, koncentraciju i ulažu takodje odredjeni intelektualni napor. Deca kroz igru stupaju u socijalne odnose, uce važne socijalne veštine, saznaju šta je to medjusobna saradnja, solidarnost. Za intelektualni razvoj dece, igra je veoma bitna pa deci do sedme godine treba dozvoliti da se što vise igraju. Deci treba omoguciti spontanu i slobodnu igru. Kroz igru deca otkrivaju i uce da razumeju svet oko sebe, da deluje na njega, da saradjuju i da stvaraju zajednicki svet sa drugima, usvajaju ponašanje i razvijaju neke karakteristicne osobine koje ce ispoljavati u raznim životnim situacijama.

Igra je izvor razvoja za dete. Podstaknite razvoj inteligencije kod deteta kroz igru.

Igraonice za decu su prava mesta za igru Vaše dece, u kojoj ce uživati, uciti razne zanimljivosti kreativno i fizicki se razvijati.


Cena dnevne ulaznice je 170 dinara po detetu sa mogucnoscu vise ulazaka.

Cena ulaznice na 90 minuta je 99 dinara po detetu.